Camini otroški voziček 2v1 FRONTERA (onyx)

439,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov 

 


Dobava: 7-10 dni

Kupon za brezplačno dostavo: STROLLERFREE


 

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Camini otroški voziček 2v1 FRONTERA (onyx)

Se sprašujete kako izgleda “idealen voziček”? Kaj to pomeni? Kako izgleda in deluje? Kako naj se dojenček počuti varno in prijetno?
Na vsa ta vprašanja so pri Camini odgovorili z vozičkom Frontera. Izdelan je bil tam, kjer segajo meje najboljših idej. Frontera je bil zasnovan in izdelan na Poljskem v sodelovanju z izkušenimi starši. Njihovo znanje je pri razvoju tega vozička pomagalo da je Frontera “idealni voziček”, ki bo služil vam in vaši družini vrsto let!

 

STROKOVNO OSEBJE
Camini strokovnjaki razumejo potrebe staršev in njihovih dojenčkov. Vsak posamezen kos je bil razvit s premišljenostjo, skrbnostjo in pozornostjo do detajlov. Izdelki Camini so izdelani v Evropi (Poljska), tako da imajo popoln nadzor nad proizvodnim procesom in ustrezajo standardom EU varnostnih norm EN1888.

ODLIČEN STIL
Pri razvoju vozička so pri Camini starše vprašali kako naj izgleda njihov popoln voziček. Dodali so nekaj idej, ki ustrezajo nanjovejšim trendom in dodelali najmanjše podrobnosti. Rezultat je tu!

UDOBJE NA VSEH TERENIH
Camini Frontera bo kljuboval na vseh terenih kjer bo mali popotnik potoval! Za večje udobje se je okvirju in kolesom dodalo neodvisne blažilce-blazinice. Kolesa so pritrjene z gumijastami pnevamtikami napoljnenimi s posebno gel snovjo-nikoli vam ne bo potrebno več skrbeti da bi napihnili kolesa.

VELIKO PRIPOMOČKOV
Elegantna torbica v katero bo mamica lahko pospravila svoje in otrokove pripomočke, dežna folija, mreža proti komarjem, zložljiva previjalna preproga, odsevni trak za sprehod ko se stemni… le nekaj detajlov s katerimi se boste počuitili varneje.

IZBRANI MATERIALI
Kakovostni materiali so bistveni za varnost. Zagotavljajo trajnost in zanesljivost, ki jo starši pričakujejo od tega potovalnega vozička

 

TEHNIČNI OPIS

KOŠARA
za otroke do 9 kg
Zunanje dimenzije: 90 x 65 x 50(v) cm
Notranje dimenzije: 75 x 34 x 22(v) cm
Teža: 5,5 kg

ŠPORTNI DEL
za otroke od 6 do 15 mesecev
Zunanje dimenzije: 75 x 45 x 57(v) cm
Teža: 5,1 kg

KOLESA: polnjena z  gelom (premer spredaj 22,5 cm in zadaj 28 cm)

DODATNA OPREMA:
- priključki za otroški sedež (adapterji za avtosedeže Maxi-Cosi)
- zaščita za dež
- previjalna torba
- pokrivalo
- vzmetnica in oblazinjenje za košaro