Otroška dvižna pisalna miza ANDY

409,99 z DDV brez dostave.


Dobavni rok: Januar 2022

Garancijska doba: 2 leti


 

Šifra: OP-063-1-1 Kategorija: Oznaka:

Opis

Otroška dvižna pisalna miza ANDY, moderne oblike v dekorju javorja. Brezčasna različica z drobnimi barvnimi detajli polepša notranjost otroške ali študentske sobe. Enostavno upravljanje in bogata standardna oprema bosta podpirala uspešno pot do izobraževanja. Pameten dizajn in zasnova dvižne mize je sestavljena iz dveh ločenih delovnih površin. Sprednja nagibna plošča tvori glavno delovno površino. Nagib lahko prilagodite enostavno, hitro in varno. Fiksna zadnja površina mize s poličnikom je trdna in omogoča shranjevanje pripomočkov, postavitev svetilke, vključena je regatna polica z nastavljivim držalom za knjige. Naklon do 40° se lahko enostavno nastavi na sprednji delovni površini. Pravilna prilagoditev naklona delovne površine bo podpirala zdrav položaj hrbtenice v pomembnem obdobju rasti. Ta otroška miza je zasnovana v skladu s strogimi ergonomskimi parametri in se, če je pravilno nastavljena, popolnoma prilagodi otrokovi višini.

Zaobljeni robovi in ​​zaobljeni koti mize zagotavljajo varno gibanje okoli mize. Osnovna oprema vključuje praktično oporo za zapestja in velik izvlečni organizator za šolske potrebščine.  Otroška dvižna pisalna miza ANDY je zelo udobna in enostavna za čiščenje!

Postavitev otroške pisalne mize ANDY

Zahvaljujoč ročaju je miza v nekaj sekundah nastavljena na željeno višino. To je izredno pomembno za prilagajanje višine med rastjo otrok. Ročaj za upravljanje višine je na desni strani, kar je potrebno upoštevati pri sami postavitvi mize.

   višina: 53 – 78 cm        dolžina: 100 cm       globina: 67 cm        teža: 25 kg

Kompleten asortiman otroškega pohištva si oglejte na tej povezavi »
Ponudbo visoko kakovostnih izdelkov proizvajalca Mayer si lahko ogledate na naši uradni spletni strani na tej povezavi »

Dodatne informacije

Barvna kombinacija

Javor