Posteljni vložek iz pene

172,90216,90

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov 


Dobava: 7-10 dni

Koda za brezplačno dostavo: OEKOTEX


 

 

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Posteljni vložek iz pene

Odkrijte popolno vzmetnico iz hladne pene! Ker se osredotočamo na najvišjo kakovost in udobje, je ta vzmetnica idealna izbira za miren spanec vašega otroka.
Otroška vzmetnica iz hladne pene je bila skrbno zasnovana za potrebe odraščajočih otrok. Jedro iz hladne pene zagotavlja optimalno ravnovesje podpore in skladnosti za najboljšo podporo otrokovemu rastočemu telesu. Ne glede na to, ali vaš otrok spi na hrbtu, trebuhu ali boku, se bo ta vzmetnica popolnoma prilagodila njegovemu spalnemu položaju.
Druga velika prednost te vzmetnice je, da izpolnjuje standard Oeko-Tex Standard 100. To pomeni, da so vsi materiali testirani na škodljive snovi in ​​zajamčeno, da ne vsebujejo škodljivih snovi. Tako ste lahko brez skrbi, saj veste, da vaš otrok spi na varni in zdravi vzmetnici. Primerna je za alergike, zračna in odporna na obrabo.
Vzmetnica je opremljena z visokokakovostno prevleko, ki ni samo mehka in udobna na koži, ampak jo je tudi mogoče odstraniti in jo je enostavno oprati. Prevleka je opremljena tudi z zadrgo, tako da jo enostavno odstranite in po potrebi ponovno nadenete.

Značilnosti:

- Višina vzmetnice: 16 cm
- Optimalno ravnovesje podpore in prilagodljivosti
- Oeko-Tex Standard 100 testiran na škodljive snovi
- Odstranljiva prevleka z zadrgo
- Primerna za alergike
- Visokokakovostna hladna pena
- Enostavno čiščenje
- Brez vonja

Dodatne informacije

Velikost

, , , ,